Gennem mine mange år som terapeut og behandler, har jeg både udviklet- og tillært mange forskellige redskaber i forbindelse med terapiformer, spændende fra samtaleterapi, kropsterapi og ind i energiterapiens verden, som er redskaber der er knyttet til særlige healingsteknikker, der heler menneskers problemer hurtigere og mere effektivt, end mange tror, at det er muligt.

Jeg vejleder og støtter dig i din transformationsproces, jeg hjælper dig med at gå gennem den forandring som det kræver, for at du kommer derhen, hvor du gerne vil hen.

Når du kommer, får vi os en snak om din situation og dit behov, og ud fra dette finder vi det bedste behandlingsforløb, sådan at behandlingsformen er helt individuelt tilpasset dig og din situation.

Hvad er energi terapi?

Hvad er TAT behandling?

Klient udtalelse

Hvad er Tankefeltterapi / TFT.?

Hver eneste tanke vi har, skaber en kemisk reaktion i vores krop. Det kan være meget svært at tale sig ud af sine tanker, men når man arbejder med energien i en problematik, ved hjælp af de redskaber jeg bruger, så oplever mange at der sker “mere end samtalen” dvs. tingene slipper selvom man ikke helt ved hvor det kommer fra, dvs. helingen kan ske på trods af at man ikke helt forstår hvad der sker.