Kan vi styrke vores psyke, gennem dét som vi spiser?

Kan kroppens problematikker hjælpes, gennem dét som vi spiser?

Det hurtige svar er: JA

Vores verden er i forandring, og det er både på den gode – og på den mindre gode måde.

Flere og flere vækkes til at de gerne vil ud af fastlåste tilstande, negative mønstre og vaner og skabe et bedre og lysere liv. Det hører naturligvis til én af de positive veje, forandringen tager.

En af de ikke så opløftende forandringer, der er sket gennem tiden er, at madindustrien har ændret sig konsekvent. Vi får på ingen måde den samme næring ud af maden, som vi gjorde få årtier tilbage.

Mad skal naturligvis smage godt, men det som samtidig er endnu mere vigtigt (syntes jeg) er, at dé mineraler, vitaminer og sporingsstoffer som vores celler har brug for, for at kunne samarbejde optimalt, også skal komme denne vej fra, nemlig fra vores mad, og det gør de slet ikke i den stil, som vi har brug for det.

Det betyder at kosttilskud stort set er en nødvendighed i dag.

Jeg kommer gerne ud og holder foredrag for en gruppe mennesker der kunne tænke sig at høre om de forandringer der er sket, og hvordan man kan teste hvordan balancen ser ud i kroppen.

Jeg laver også gerne et lille sundhedsoplæg over telefonen, og fortæller dig hvad jeg ved, og hvad jeg kan anbefale dig at gøre.

Om jeg tager ud eller vi tager den over telefonen, så koster det ikke noget.

Hvis du allerede ved, at du har brug for ét eller flere af de kosttilskud jeg anbefaler, så kan du gå ind og købe dem her