Janne har hjulpet mig på ubegribelig vis.  

Jeg valgte at kontakte Janne efter mange år med invaliderende depressioner, udbrændthed, angst og stress. 

Jeg har arbejdet med denne problematik i mange former for terapi gennem årene og havde ikke lyst til mere gængs terapi. 

Jeg oplever, at det redskab som Janne bruger der hedder TAT, går udenom mit intellekt og min kognitive forståelse.  

Jeg behøver ikke forstå det eller grave i følelserne. 

Det går i kroppen på mig og taler ligesom direkte til cellerne.  

Det er så uanstrengt og befriende for mig at opleve. Det går overraskende dybt og der sker overraskende meget hver gang.  

Jeg var aldeles parat til at tage fat ved roden, da jeg startede i sommer og der er healet langt mere end jeg troede muligt på så kort tid.  

Jeg har hver gang kunnet mærke en forandring i min krop og i min tankegang.

Jeg er generelt blevet gladere og mere nænsom og medfølende overfor mig selv og andre.  

Janne har lige præcis det nærvær og de kompetancer, jeg har brug for nu. Hun griber mig, også når jeg ikke selv tror jeg kan bunde og hjælper videre med hjerte og kompetence.  

Hun lytter, bruger TAT (og hvad hun ellers har i sin værktøjskasse) og giver mig det sikre rum, hvor jeg kan forandre og udvikle mig – uden at invadere eller fixe noget.  

Det oplever jeg som respekt, hjerte og meget høj kompetance. Jeg takker.  

Kærlig hilsen Charlotte 

Jeg vil på det varmeste anbefale Janne og hendes neurologiske healingssessioner, som jeg har modtaget i forbindelse med udfordringer omkring at miste og blive svigtet.

Janne har en fantastisk livsenergi omkring sig, og hun behandler på en dejlig og afslappende måde med stor empati og ro.

Min oplevelse efter behandlingen er, at jeg har været mere i ro og jeg har fået en oplevelse af, at jeg føler mig stærkere og i en bedre balance.

Janne fortalte mig, at den neurologiske proces efter behandlingen arbejder videre i kroppen flere dage efter.

Det har jeg konstateret er rigtigt for her en uge efter behandlingen, kan jeg fornemme en mere vedvarende ændring og som har givet mig et nyt syn på mig selv.

Det er som om, at der er en ny tilstand af omsorg og styrke i mig, som kan passe på mig.

Jeg er tryg i Jannes hænder, og kan kun på det varmeste anbefale Jannes selskab og behandlinger.

Kære Janne, du er utrolig rummelig, tålmodig, forstående, empatisk, opmuntrende og god til at sætte dig i andres sted – Gaya Vilde

Kære Janne, jeg vil gerne beskrive for dig hvordan jeg føler det FØR OG EFTER MIN HJERTEÅBNING:

Før følte jeg mig sjældent god nok og havde hele tiden følelsen af at skulle gøre noget mere for at få det bedre. Der var en del angst, nervøsitet, træthed og ikke noget overskud. Jeg skammede mig, i det skjulte, over at jeg ikke kunne ”gøre” det bedre og pressede så hårdt, at jeg ikke behandlede mig selv særligt elskværdigt. Livet føltes ofte tungt, besværligt og begrænset og det blev min motivation til at ville ændre.

Ved en TAT session hos Janne, kom der en hjerteåbning, der føltes som en fysisk stjernekaster i brystområdet. Hjertet og området omkring blev levende som gnisterne ramte. Det åbner stadig, her 5 uger efter, lidt hver dag og laver forbindelser.

Der er sket et paradigmeskifte i mig. Jeg har en forventningens glæde fuld af værdsættelse, taknemmelighed og omsorg over at modtage alle dele af mig med hjertet, efterhånden som der dukker noget op indeni. Det er en meget fysisk fornemmelse af at være forbundet med mig selv. Jeg trækker vejret friere og dybere og har mere energi.

Den ydre timing er markant bedre og jeg ”styrer” mine følelser mere nænsomt i forhold til, hvad jeg åbner for til omverdenen eller ej.

Det er et ret stort skift, processen er hele tiden i gang og jeg kan være i den med selvværd og selvrespekt.

En taknemmelig kvinde ❤️

Læs flere klienters historie her