Super ❤️ Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med din rejse, som jo er en rejse der startede for lang tid siden, men som nu skal til at blive healet på celleplan.

Det er NU vi transformere viden til visdom, det er NU at du trĂŚder ud af hovedet og begiver dig ned i hjertet, dernede hvor DIN KRAFT SIDDER og hvor du kan blive helt TRO MOD DIG SELV.

Forløbet er skrÌddersyet til dig, du har din helt personlige historier med dig, og det er vores udgangspunkt. Du vÌlger selv om du vil komme til min adresse ved Roskilde eller om det skal foregü online over computeren. Begge veje er mulige og lige effektive, for at du opnür den healing som du har brug for.

Priser pr. 1. februar 2019:

Pris for 5 sessioner er 3.800 kr.
Pris for 10 sessioner er 7.000 kr

Hvis du gerne vil starte med en enkelt session, for at afprøve det og derefter müske finder ud af at du har füet modet til at starte et forløb op, sü er det fint, og vi trÌkker de 950 kr fra forløbets pris, og du für pü den müde stadigvÌk rabatten.

Du kan overføre pengene:
Pr mobilpay 28 21 30 31 ELLER pr overførsel til konto nr: 2316-6278593302

AFKLARENDE SAMTALE 🌥️🌤️☀️

Hvis du lige har brug for en afklarende samtale med mig, sĂĽ du kan finde ud af om jeg er en person, som du har lyst og tillid til at hente vejledning og healing fra, sĂĽ book en gratis samtale her