Jeg er et menneske, og jeg er en kvinde der har stor erfaring i at træde væk fra mig selv, mine egne grænser, mine egne behov og forsøge at overleve i denne tilstand.

I dag står jeg og kigger tilbage i mit liv og ser alle de forskellige kapitler, og hvor det gik galt for mig.

Jeg forstår de forskellige problematikker, som vi kvinder møder og hvordan vi træder væk fra vores egen kraft, vores egen seksualitet og vores egen autencitet og blive en kopi af alt muligt, som denne verden spejler til os.

Idealerne, som reklameverdenen og medierne afspejler til os, og de signaler som bliver sendt til os hele tiden, kommer mellem vores kontakt til os selv, og skaber splid inde i os, så vi ikke får skabt den indre kontakt, inden vi træder ud i den store verden.

Så vi får ikke os selv med i det, vi træder væk fra vores egen kraft.

I dag bruger jeg mine egen erfaring og indsigte i at hjælpe kvinder tilbage til dem selv, til deres egen kraft, så de kan blive helt rigtige i dem selv, og leve et liv fra hjertet, og som de selv ønsker det.