Ja tak, jeg ønsker at kunne være til stede i min kærlighed til mig selv, samtidig med at jeg er i en kærlig relation med et andet menneske, UDEN at blive trukket tilbage i gamle relationer?Fortiden ligger ubevidst i dig, og skaber minder der kan trække dig tilbage i gamle relationer, som bringer følelser af afvisninger og sår frem igen.

For kun 48 kr modtager du en hjertehealing fra mig, som er en workshop der blev afholdt i Open heartroom i Valby den 9. oktober.

Når du står i dig selv, uden fortidens mønstre og vaner, så kan du skabe det liv der passer bedst til dig i dag.

Når du står i dig selv, uden at blive styret af fortidens afvisninger og sår, så kan du skabe kærlige relationer i dit liv i dag, med den som du er.

Nedenfor kan du læse hvad nogen af deltagerne oplevede gennem healingen:

”Kære Janne, Jeg mærkede med det samme den hjerteenergi, som strålede fra dig og letheden – de traumer jeg mødte i starten af healingen blev opløst lige så let, så det næsten føltes som om, at de ikke nogensinde har været der. Det overrasker mig hver gang med TAT.
Af hjertet tak for det – Christina”

”Mit urolige hjerte.Hele min krop faldt helt til ro og jeg sov syv timer om natten og vågnede kun en enkelt gang.Jeg kan ikke huske hvornår det er sket, plejer at vågne 100 gange om natten og ligger vågen flere timer så det var vidunderligt ❤️
Tusind tak for en dejlig healing Janne 💚- Jytte”

”Alt ialt fandt jeg ind til essensen af mig – kunne se mit trodsige selv og give slip på det… og jeg fik healet en 10 år gammel smerte, som jeg har haft helt oppe her den sidste uges tid.Jeg fik tilgivet både ham og mig – og sluppet.
Tusind tusind tak.😊🙏🏼❤️ – Anabell”