Hvor kommer du fra?

Det er faktisk et ret relevant spørgsmål.

Mange taler om, at det er ikke så vigtigt hvor vi kommer fra, det der er vigtigt er hvor vi gerne vil hen, og det er jeg fuldstændig enig i.

Men tit har vi sår med i bagagen, vi har følelser af bla. utilstrækkelighed og afvisning med, og det er rigtig svært at træde fremad og skabe lette og lysende ting, når man har tunge ting med i bagagen.

Min oplevelse er, at det skaber modhager af følelser der trækker os tilbage.

Gennem min egen rejse, er jeg selv blevet mere og mere bevidst om hvor vigtig det er at få healet de traumaer, vi har med os i bagagen.

Længslen til at skabe et andet liv, kan godt være en energi der skaber fremdrift.

Men dét som jeg har oplevet, er at det også kan blive en energi der skaber splid inden i, som er en hvirvel vind der skaber kaos, afmagt og lammelse.

“Når nu jeg ved hvor jeg gerne vil hen, jeg kan se målet, og når jeg nu også ved hvilke handlinger jeg skal tage, for at komme derhen, hvorfor holder jeg så mig selv tilbage fra at tage de handlinger som det kræver ????????????”

Jeg måtte stille mig selv rigtig mange spørgsmål og jeg måtte gøre det mange gange, for det var jo ikke rationelt!

Mit intellekt kunne snilt have fundet grunde, der havde med andre mennesker at gøre, og det gjorde den til tider også, men den dybereliggende erfaring og wisdom i mig vidste godt, at det ikke handlede om nogen som helst andre, end mig selv!

JEG var den der skulle gøre det og det var MIG der holdte mig selv tilbage, hvorfor gjorde jeg det, når det nu gav så meget mening, at tage de skridt, der lå lige foran mig?

Det hurtige svar er: FORTIDEN SKAL HEALES!

Vi er et produkt af de oplevelser vi har haft, og hvis vi har sår i hjertet eller andre steder , så skal sårene heales, selvværdet skal heales, angsten skal heales, de selvkritiske tanker skal stoppes.

Hvis du ønsker nye muligheder ind i dit liv, og hvis du oplever at du sidder fast, så skal de gamle oplevelser der ligger og smerter i det ubevidste heles, så du kan finde tilliden i dig til at tage nye veje!