Hvad er eksamensangst?

Eksamensangst er angst, der opstår i forbindelse med en eksamen eller en anden præstation, hvor man skal bedømmes af andre. Det er overordnet set, frygten for ikke at kunne slå til eller være god nok i en præstationssituation. Angsten er ofte ledsaget af tanker og frygt for, at der opstår stærkt ubehagelige eller skamfulde situationer til eksamen.

I min praksis har jeg oplevet mange former for angst i forbindelse med eksamen. Mange fortæller hvordan de faktisk føler sig stærk i det stof de skal ind i, de er flittige til dagligt har læst og forberedt sig, men når de tager i døren og skal ind i rummet, hvor det foregår, ja så er det at klappen går ned, eller et fysisk ubehag tager over, så de ikke kan koncentrere sig eller huske det som de har forberedt sig på. De begynder at hakke og stamme i det, og går derfra med en følelse af skam og selvbebrejdelser.

Der kan være mange grunde til at man lider af eksamensangst, måske har man haft en eller eller flere dårlige oplevelser i fortiden, der har præget en, så man på en eller anden måde går på autopilot, og “forventer” at det værste vil ske. Men det er ikke vigtigt om man ved grundene til problematikken eller ej, med de teknikker jeg bruger i klinikken, så er der stor sandsynlighed for at den fastlåste tilstand og angsten kan blive hjulpet.

Klientfortællinger

Kontakt mig

Lider du af eksamensangst, så kan jeg hjælpe dig!
Når vi arbejder gennem energien i kroppen og psyken, og bruger enten tankefeltterapi eller TAT (Tapas Akupunktur Teknik) kan man helt naturligt og målerettet behandle på alle lidelser, følelser, tanker, symptomer og reaktioner. Virkningen indtræder med det samme. Kun efter få timers behandling oplever mange et drastisk fald i symptomerne.

Ring gerne til mig på 28213031, for at høre nærmere, eller for at booke en tid. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, eller skrive direkte på min mail janne@janneringius.dk.