Depression

Hvad er depression?

Netdoktor skriver:
Depression er en meget almindelig sygdom. Omkring 500.000 danskere bliver ramt af en svær depression i løbet af deres liv.

Endnu flere oplever mildere former for depression. På en tilfældig dag vil mellem 100.000 og 200.000 danskere have en depression.

Depression er en meget ubehagelig sygdom, som mindsker livskvaliteten væsentligt. Den kan ødelægge livet både socialt og arbejdsmæssigt, og den kan bringe livet i fare på grund af selvmordsrisikoen.

Hvordan opleves en depression?

Depression tærer på selvværdet og selvtilliden, og man rammes af mange negative tanker og følelser. Fx tanker om, at man ikke duer til noget som helst, eller tanker om, at man er til besvær for andre mennesker, og at de ville være bedre tjent uden en.
Mange oplever skyldfølelse, dårlig samvittighed, øget søvnbehov, udmattelse samt ændret appetit. Også de kognitive funktioner (hukommelse, koncentration og opmærksomhed) bliver påvirket. Ting, man tidligere havde nemt ved, kan pludselig opleves som svære og uoverskuelige.
Depression skaber også følelsen af at være magtesløshed eller man oplever meningsløshed.

Fødselsdepression

Èn kvinde ud af 10 oplever en depression når de har født. At være gået gennem graviditeten og nu sidde med et lille menneske i sine arme, og en masse følelser som man måske slet ikke kan forstå eller finde rundt i, kan skabe en depression. Måske kan man ikke helt finde den glæde som man føler man burde have, eller måske føler man ikke overskudet og evnen til at være en god forældre.

Er der hjælp at hente i forbindelse med depression?

Absolut JA. Depression kan være en ultra tung følelse at bærer på, det kan tit være svært at se mening med noget som helst når depressions følelserne styrer, og det ved jeg gennem min egen livsoplevelse.  Vi er ikke vores følelser, og det kan være svært at mærke når vi er ved at drukne i dem.  Men jeg kan love dig at bag skyerne ligger solen og venter på at skinne på dig.

Kontakt mig

Lider du af depression, så kan jeg hjælpe dig!
Når vi arbejder gennem energien i kroppen og psyken med energi terapi, kan man helt naturligt og målerettet behandle på alle lidelser, følelser, tanker, symptomer og reaktioner. Virkningen indtræder med det samme. Kun efter få timers behandling oplever mange et drastisk fald i symptomerne.

Ring gerne til mig på 28213031, for at høre nærmere, eller for at booke en tid. Du er også velkommen til at skrive direkte til mig på  janne@janneringius.dk