Freebie - En healingsmeditation

Slip fortiden, og gå den direkte vej hjem til dig selv!

Vi mennesker er stort set skabt af vaner og mønstre, som startede langt før vi selv havde et bevidst valg.

Dvs. mange af os kender til at sidde med følelser og tanker, vi godt ved ikke er konstruktive for det liv, vi ønsker at leve, MEN vi kan simpelthen ikke rigtigt få lavet om på det.

Vi har måske læst bøgerne, vi har arbejdet med os selv, måske også gået i terapi og vi er kommet rigtigt langt, MEN vi ØNSKER virkelig at komme et NYT sted hen.

Jeg vil rigtig gerne give dig netop denne mulighed.

At komme et nyt sted hen.

Et sted, hvor vi ikke bare tale om det igen og igen, både hvor vi kommer fra, hvor vi er lige nu og hvor vi gerne vil hen.

MEN rent faktisk slippe dét som gør, at vi er hvor vi er, og så tage de skridt som det kræver, så vi kan komme et nyt sted hen.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og så sender jeg dig min meditationshealing, som er et redskab der neurologisk afprogrammere dig fra de ting, som afholder dig fra at tage dit næste skridt i dit liv.


Når du har tilmeldt dig her, får du også mit nyhedsbrev, samt relevante tilbud, både på mail og på sociale medier.

Hjertets tid med Janne Ringius

Jeg hedder Janne Ringius, jeg har lige sat den bløde milesten på min vej der hedder 50 år, jeg har 2 skønne drenge på 13 år Jeg er en person der har studeret helt ind på celleplan, hvad det er der afholder os mennesker fra at træde ind i lyset i os selv, og skabe det liv som vi ønsker. Jeg er nemlig selv et menneske der føler, at jeg blev født baglæns, dvs. jeg manglede retning fra starten og løb i den modsatte retning af hvad jeg i dag vil kalde hjertets vej. Jeg kender virkelig godt hjernens vej, og de lange og indviklede veje hjem til mig selv og min egen kraft. Mangel på livskraft, livsmod og mening kender jeg alt til. I dag arbejder jeg med at hjælpe andre gennem forandrings-processerne, så flere kan træde ind i deres egen kerne, i deres eget hjerte og deres eget lys og leve deres liv i glæde, tryghed, ro og balance.  

Det er mit kald, at hjælpe dig ind i dit hjerte så du kan stå som DIG og mærke hvad DU ønsker i - og med dit liv.  

Transformationsguide og healer

Janne Ringius

Velkommen til Hjertets tid